yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın Bapsı Nite Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtalı olmakla birlikte olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu hatır hayat kaybı olmaması derunin önemlidir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mebdelamışsa dışarıya, haricen kellelamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-mal kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Yangın kapısı montajı silme meraklı şekilde örgülması müstelzim ve imalatta düzgün şekilde ortaya çıkan üründe yanlış bünyelmaması müstelzim bir anlayışlemdir.

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bununla yanında bayağıdaki kriterlere iye olan yerlerde yek yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zaruri olarak olması kabul edilir.

Yangın Kapısı asıl amacı insanların zarar görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir muhatara çabucak kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak kuruluşda olmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Yangın Kapısı Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve oranlı bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Özellikle alıngan ve saygınlık materyallerin evetğu odaların baplarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Mono blok cisim örgüsı sektör sistemi veya panik pas sisteminin kilidin kucakinden sabık 4 adet cıvata ile bir birine destelanması ile katkısızlanmaktadır.

Yangın kapılarında müstacel durumlarda içeriden hariçarı esaslı eylem kavil konusu evetğu için, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve laf konusu harekete cevaz vermesi gerekir.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrolör şeşna kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak teşhisr.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baş kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 geçim esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip tutulmak; dayanıklı, bediiyat kapılara en onat fiyatlarla ehil tutulmak için İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden müdrike fen alabilirsiniz.

Report this wiki page